tag:blogger.com,1999:blog-6549372589062862440.post847456101852941781..comments2024-02-27T15:47:52.182+01:00Comments on sweet melange: Makronky. S "cream cheese" náplníTerez (sweet melange)http://www.blogger.com/profile/03161977837442264712noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6549372589062862440.post-91525712687298274222014-04-07T15:27:06.593+02:002014-04-07T15:27:06.593+02:00Děkuju za komentář a omlouvám se za pozdní odpověď...Děkuju za komentář a omlouvám se za pozdní odpověď :). Náááhodou, rafaello muselo být výborné, a křupavé o to víc :).<br />.<br />Jinak chuťově byly ty makronky dobré oboje, ale chápu, žlutá je žlutá :))Terez (sweet melange)https://www.blogger.com/profile/03161977837442264712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6549372589062862440.post-87227496779221186022014-03-29T19:30:28.065+01:002014-03-29T19:30:28.065+01:00Vyzerajú krásne s chutne :D Viac ma lákajú asi tie...Vyzerajú krásne s chutne :D Viac ma lákajú asi tie citrónové lebo sú žlté.<br />Aj ja by som mala konečne začať piecť. Môj posledný kuchársky výtvor bolo rafaello, ktoré sa mi tak trochu nepodarilo, lebo som poriadne nepopučila tortové pláty a potom to bolo také moc chrumkavé :D No ochutnávači si to pochvaľovali... :D LinDahttp://allm.blog.cz/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6549372589062862440.post-656764213620174792014-03-23T17:30:38.352+01:002014-03-23T17:30:38.352+01:00Děkuju, a promiň mi opožděnou odpověď :)
Děkuju z...Děkuju, a promiň mi opožděnou odpověď :)<br /><br />Děkuju za tip, příště to tak vyzkouším, i když jsem zjistila, že i tak "nasucho" to celkem jde, že to možná nutně není potřeba mlít, resp. teď jsem si to zkusila namlít dopředu a několikrát prosít a nechat přes noc vysušit jen tak na talíři, tak uvidíme, co to udělá. To zapékání v troubě se mi moc neosvědčilo a navíc jsem ani nějak nepostřehla změnu, takže to už asi moc dělat nebudu .. držím palce při dalším zkoušení :))Terez (sweet melange)https://www.blogger.com/profile/03161977837442264712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6549372589062862440.post-20885328155168989582014-03-21T00:01:21.490+01:002014-03-21T00:01:21.490+01:00krasnej jour du macaron, terezko! :)
jsou skvely,...krasnej jour du macaron, terezko! :) <br />jsou skvely, obdivuju ti je porad na insta i na insta candybaru...uz dlouho se mi vubec nedari, ted jsem se chystala poprve zkusit z cukroveho rozvaru a koupenou moucku jsem zapomnela v brne (a v liberci nejak neni...) jinak k tomu pomleti - celkem proti tomu lepeni a uvolnovani tuku pomaha je mlit rovnou s mouckovym cukrem (ale zazrak to taky zrovnan neni...)<br /><br />osvedcilo se ti to zapekani moucky?káčahttps://www.blogger.com/profile/08102012212808082837noreply@blogger.com