Saturday, June 20, 2015

Jak si užít každičký moment, zásnubní fotky z Aker Brygge a nový štítek "LOVE" :)

Nikdy jsem nebývala ta holčička, která má odmalička vysněnou představu o "princi", zásnubách a/nebo pohádkové svatbě. Vždycky mi to přišlo jako taková neuchopitelná věc a taky vzdálená. Na zásnuby jsem se těšila, ale neměla jsem žádnou konkrétní představu ani přání, prostě jsem si jen vychutnávala každý okamžik něvědění. Fakt je ten, že ten okamžik, ta přítomnost té "události" uteče ohromně rychle. V mžiku se objeví další přítomný okamžik, ve kterém už jste s prstýnkem na ruce a s trochou štěstí už nikdy znovu zasnoubení nezažijete ...

V mysli je to nastavené tak (alespoň myslím, odborné vědomosti o tom jak funguje mozek nemám), že si ráda neustále vytváří nové a nové podněty na těšení se, na představy o tom, jaké co bude a jaké nechce, aby to bylo a pak si to buď užívá nebo neužívá podle toho, jak se to s těmi představy zrovna slučuje. Krásně jsem to zjednodušila, co? :) Mně přijde mnohem jednodušší, přirozenější a efektivnější něco "vymyslet" a nebo možná ani vůbec nevymýšlet a nechat to plynout a vědomě si užít každičký moment, tak jak je. Jste nemocní, když máte zrovna v plánu něco významného? Vědomě a s láskou se tomu přizpůsobte. Máte dlouho naplánovaný výlet a celou dobu prší? Využijte déšť ve svůj prospěch ... 

Nehledě na to, že když "netlačíme na pilu" a užíváme si věci tak, jak jsou, nemůžou už být ani lepší, ani dokonalejší, ani nápaditější. Prostě jsou. Teď. Nikdy jindy. :)

Co se týče mě, já si náš "zásnubní rok" užít chci. Chci si užít každý moment, každou myšlenku i přípravy, bez toho, aniž bych měla jasnou představu o tom, jak to má vypadat. Opravdu ji nemám. Mám nápady. A inspiraci. Nelpím ale na ničem z toho.

Noooo ... A jedna z takových příjemných forem "tohoto období" jsou společné fotky. Tyhle jsou od kamarádky Lucky, se kterou jsme strávili skvělé dvě hodiny na Aker Brygge a moc jsme si užili jak proces, tak výsledek. Co říkáte vy? :)














P.S.: Zakládám nový štítek "LOVE", ve které s vámi tyto naše okamžiky ze "zásnubního roku" budu sdílet. To je další z forem, kterou si ohromně užívám ... tak snad budete taky. :)

10 comments:

  1. AnonymousJune 20, 2015

    Tolik štěstí a pozitivní energie z jednoho článku, díky za to!! A vám oběma přeju spoustu lásky a radosti při plánování. Měj se krásně!! :-) A těším se na další články.
    Eliška

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Eliško, já moc děkuju! :) Moc mě tvůj komentář potěšil! Je něco konkrétního, co by tě třeba v těchto článcích zajímalo? :) Měj se krásně a uživej si, Terez.

      Delete
  2. Fotky jsou nadherné!! Užívejte, jste fakt sluníčka, oba! To štěstí z vás stříka na vsechny strany!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kájo, děkujem! :) To se hezky čte! Měj se krásně a snad se zas, někdy brzo, uvidíme. Brzo budem mít pokoj pro hosty! :)

      Delete
  3. Terezko, fotky jsou naprosto kouzelný i tvé psaní. Víš, když to člověk čte a vidí ty fotky, tak sám má radost asi z radosti druhého.
    Užívejte si to, že jste spolu.
    Jarka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jarko, děkuju moc! Udělalo mi velkou radost, že ti článek a fotky udělaly radost! :) Měj se krásně, Tereza.

      Delete
  4. Úžasné fotky, jste krásný pár! Jsem rok po zasnoubení a rok před svatbou a hrozně si to užívám...jako bych si plula na obláčku :-D. Těším se na štítek LOVE! ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Adriano, děkuju moc! :) Juu, moc ti to přeju! Lehce jsem prolítla tvůj blog a vidím, že tam nějaké články o vašich přípravách máš, tak jdu kouknout! :) Měj se nádherně! Terez

      Delete
  5. Mně se nejvíc líbí hned ta první fotka, ale krásné jsou všechny :-) Moc vám to sluší a je vidět, že se máte rádi a je vám spolu dobře. A to je důležitý. Těším se na články do nové sekce :-) Užívej si tenhle rok všemi smysly!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Terez, děkuju moc! :) mně se ty fotky taky líbí všechny, ale souhlasím, že ta první je asi "nejkrásnější/nejzajímavější" :) ... Díky a články snad budou přicházet brzo, jen jsem zatím doopravdy jen ve stádiu "představ", než něčeho konkrétního :). Měj se krásně, Terez.

      Delete