Monday, August 3, 2015

Voda (teplá). Písek (rozžhavený). Slunce (v duši :)). Mojito (nezbytné) ... čtyři dny u moře začaly báječně!

Je deset večer, vlastně jedenáct místního času, tma jak v pytli a jen pár světýlek okolo z restaurací. Sedíme tu já, Lenička, Radan a můj brácha David a po celém dni jsem se poprvé dostala na internet. Rozhodně ho tu nějak zvlášť nevyhledávám, ale je přece pondělí a já jsem sobě a potažmo i vám "slíbila", že budou články :). 

Jsme na Korfu, a o tom, jestli pojedeme jsme se rozhodovali před třemi dny. Je to jen taková "rychlovka", do čtvrtka, ale je tu krásně a jsem za to moc vděčná. U moře jsem naposledy byla před dvěma lety s Radanem a jeho rodiči a přiznám se, že mi to celkem chybělo. Teplé moře, do kterého se jen tak položím a "nasávám energii", jak jsme tomu vždycky říkali s tatínkem. Ten s náma bohužel nemohl jet, protože jsou žně a je složitější odjet. I proto jsme vždycky, když jsem byla malá, jezdili k moři poslední týden v červnu, což mi absolutně vyhovovalo, protože jsem si prodloužila prázdniny :). 

Jsme tu a první, co Radana napadlo při vstupu do moře bylo, že si zaplaveme až k bójce. No, vypadala, že je kousek, ale nakonec to bylo pár stovek temp. Nádhera - čisté klidné moře. A byla jsem první! :) Lenička se mezitím nechala namasírovat a všichni jsme byli spokojení :). 

Jsme tu v obložení skal, rozhodně se tu nekonají žádné nekonečné pláže a je to nádhera, opravdu. Asi to opakuju pořád dokola, co? Snažím se totiž soustředit svou energii mezi psaní a vnímání, o čem si tu povídá Radan, David a Lenička. Teď je to zrovna o dýchání. 

Zítřek začneme jógou. David cvičí hodně intenzivně u čtyři roky bikram jógu a moc se těším, že se zítra protáhneme a trošku si "zameditujeme". Čistý mořský vzduch, letní vlhko, ideální kombinace. Mám ráda, když je i dovolená u moře trochu akčnější a neležíme jen hodiny a dny na pláži. S Leničkou to vnímáme podobně, ale tuším, že Radan a David zůstanou radši na té pláži a u moře. Jak dovolená baví vás? 

Budu už končit, dlouhá noc před námi. Mějte se krásně! :)

... tedy, vlastně, ještě "pár" fotek :).

Výhled z balkónu :)


 










Do rámečku :))
výskok musí být :)




9 comments:

  1. jéé celá rodinka na dovolené!! to máte super terezko :)) užívejte si volno, sluníčko a dobré jídlo!! já mám ještě v pátek zkoušku :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Veru, děkuju moc za komentář, i když trochu opožděně ... doufám, že zkouška dopadla dobře a že už ti nic nebrání v užívání si krásného teplého léta ... Měj se nádherně! Terez

      Delete
  2. Jee poveden fotky.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, děkuju Míšo :). Měj se krásně, Tereza

      Delete
  3. Terezko, tak to jste si krásně vyrazili na dovolenou .... píšeš rychlovka , ale určitě krásná ... fotky jsou naprosto parádní ...
    Měj se fajn !! Jarka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju Jarko, ještě jednou (tento komentář píšu až po tom u novějšího článku :)). Měj se krásně, Tereza

      Delete
  4. No, super Terez! Tak at se Ti "u nas", na Corfu libi :-)
    Terka
    ourlifeontheseaside.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Terez, děkuju moc! Bylo nádherně, myslím, že jsem nebyla naposledy! Užívej si krásné léto, Terez

      Delete