Wednesday, July 1, 2015

July Experiment aneb zkusím psát pravidelně :)

Je prvního července. Neoficiální začátek léta, které oficiálně začalo už před týdnem a něco. A Oslo se dneska teda předvádí, né že ne. Už jsem stihla zmrzlinu a teď usrkávám čokoládové frapino z bezlaktozóvého mléka. Jinak se fakt snažím jíst zdravěji, Leničko! :)

Ale proč píšu ... před pár dny mě napadlo zkusit takový malý "experiment". Ti z vás, kteří můj blog čtete pravidelně, víte, že já na tom s pravidelností zas tak dobře nejsem. Někdy přispívám několikrát týdně a pak se zase třeba dva týdny neozvu. A to je pak těžký, že jo... :) Tak jsem si řekla, že v červenci -  zatím alespoň v červenci - to zkusím změnit. Že si s tím zkusím trochu hrát.





Červenec trávím celý v Oslu. Stejně jako loni. Jeden měsíc tady, druhý doma v ČR a SR. Zatím vím jen to, že budu poměrně hodně pracovat, ale zároveň mít i poměrně dost volna a taky se budeme stěhovat. Už za pár týdnů. A teď vím i to, že chci, abyste tady na blogu našli třikrát týdně nový článek.

O čem budou?

Čtvrtek - nový recept, asi spíš tak nějak "letně" laděný
Sobota - svatební inspirace aneb čisté fantazírování v rámci štítku "LOVE" :)
a Pondělí - momentální inspirace nebo článek na přání aneb "nechme prostor na spontánnost"

Tak. A teď už to tu je černé na bílém (koukám na blog a fakt, doslova!) a minimálně v červenci bych to mohla zvládnout, ne? Budu ráda za jakékoliv nápady i poznatky a doufám, že vás to bude bavit.





Tak jo? Já jdu vymyslet nějaký recept na zítra, zatím nemám ani tušení. Tohle bude pro mě skvělá výzva. Být trošku "uspořádanější". Těším se na to :).

13 comments:

  1. Teri, to zmákneš :) Držím palce, je to krásný plán.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Magdi, děkuju za důvěru :). Jsem moc zvědavá. Měj se krásně!

      Delete
  2. držím pěsti, aby jsi nelenila a už se moc na články těším! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Péťo, děkuju moc! :) První recept už je tady :). Měj se krásně.

      Delete
  3. Jé, Terezko, to máš fajn nápad. Já se těším na svatební inspiraci... a vůbec na všechno ...a jsem zvědavá kam se budete stěhovat ... držím Vám palce ať všechno klapne jak má ...
    Fotky jsou plné pohody.... a to je dobře!
    Měj se fajn. Jarka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Jarko, děkuju :). Jsem sama zvědavá, jak tento "experiment" nakonec pojmu ... Ale věřím, že to bude super. Ráda určitě napíšu článek i o našem novém bytě a tak vůbec :). Děkuju, měj se hezky! Tereza

      Delete
  4. Jéééj, svatební inspirace, moc se těším!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jééé, to jsem ráda :). Akorát ty už máš stejně všechno zmáknuté, tak doufám, že to bude i pro tebe zajímavé :). Měj se hezky! :)

      Delete
    2. Rozhodně, inspirace není nikdy dost! ;-)

      Delete
  5. Jupíí..těším se a zdravím!;-) Krásné léto:-).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, to jsem ráda, Aleno! :) Děkuju, taky moc zdravím a přeju krásné a pohodové léto! :)

      Delete
  6. Terezko, tak to je skvělý, že se stěhujete! A vůbec, tenhle tvůj nový koncept se mi líbí, tak budu držet palce, aby to vydrželo déle než jen do konce července ;-) Užívej si léta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Terez, děkuju! :) Jsem na to sama zvědavá, trošku jsem si to sama pro sebe "limitovala" zatím jen na měsíc, protože kdo ví, jak to "půjde" pak... ale i mně by se líbilo, kdybych si to pak takto "obnovovala" každý měsíc :). Měj se krásně, i ty si užívej! :)

      Delete