Sunday, August 30, 2015

LOVE (5): Našli jsme místo a další novinky

Prodíráme se houštinami, lesem a pak ... pak se ocitneme na místě, které je jak stvořené pro svatbu, kterou jsem si vysnila... Bylo dokonalé, krásné a v lese, ale tak trochu nedostupné. No, vlastně trochu přeháním, ale nevím ve které části... Asi v té s tím sněním. A nebo možná i s tím prodíráním se. Jen s tou (ne)dostupností moc ne. Každopádně, našli jsme místo k oslavování lásky a radosti a není to to, které jsem právě popsala. Měla jsem ho přímo před nosem a než abych ho neviděla vůbec, tak jsem ho spíš nechtěla vidět... Abych to vysvětlila - měla jsem o tom místě vytvořenou nějakou představu postavenou na velmi chabých základech a z ní jsem usoudila, že tam teda svatbu rozhodně nechci... Jaké bylo překvapení a uvědomění si, že jsem se zase nechala zmást domněnkami, když jsme se na něj šli podívat a zjistili, že je naopak ideální. Dokonalé, tak jak je.

- na místě, kde jsem vyrůstala a má na něj nespočet krásných vzpomínek
- je uzavřené a přesto otevřené, v přírodě
- je v něm dostatek místa pro spoustu lidí, včetně přespání
- je cenově i "logisticky" dostupné
- máme volnou ruku, co se týče dovozu jídla, nápojů atd. atd.
- obřad se bude konat s výhledem na les
- je z něj nááádherný výhled na plumlovský zámek
- je v něm velká plocha na tancování
- můžeme začít už v pátek
- jednoduše jsme se tam cítili dobře
a-tak-vůbec.






S Radanem jsme se hned na začátku shodli na tom, že nebudeme spekulovat. Výběr všeho je obrovský, v podstatě skoro neomezený a vždycky teoreticky v nějaké formě může být ještě něco "lepšího". Tohle "nejlepší" je ale dost relativní a rozhodli jsme se neztrácet čas hledáním dokonalého a vytváříme dokonalost z podmínek, které jsou a které přišly dřív. V praxi to znamená, že třeba první fotograf, na kterého narazíme, který bude mít podle nás nádherné, originální fotky a bude mít 11.6.2016 volno bude ten, který bude fotit naši svatbu... Nevidím smysl v tom hledat "něco lepšího" a trápit se tím, že to nemám. Takto jednoduché to pro mě je. A jsem si jistá, že celá příprava a samotný den "S" (jako svatba :)) bude parádní. 

... hmm, a co je ještě nového...

- Koupila jsem si svatební sešit. Má čtyři oddíly a ještě v něm nemám ani čárku.
- Číslo hostů, které chceme pozvat se momentálně pohybuje na čísle 102. Radan si myslí, že to bude alespoň 150. Je fakt, že nemám asi úplný obrázek o tom, na kolik lidí "z jeho" strany jsem zapomněla.
- Byla jsem se podívat v jednom svatebním salónu. Byla to jen rychlá návštěva a v podstatě se mi snažili zpropagovat jen šaty na zapůjčení a já se nějak nedostala k tomu, abych jim řekla, že šaty si budu nechávat ušít.
- Se sestřenicí grafičkou jsme tak trochu diskutovaly o návrhu pozvánek a loga a taky družičkových šatů. Družičky budou mé čtyři sestřenice.
- Oddávat nás bude kamarád Gabo Ž., který nás s Radanem seznámil a zároveň je stand-up komik. Asi se necháme překvapit i my :). Podepsat papír půjdeme o den dřív někam na úřad.
- Chystám překvapení i pro vás a troufám si říct, že by vás mohlo moc potěšit :). Asi bych vás i vybídla, abyste hádali, ale vy byste to pak třeba fakt uhádli a už by to vůbec nebylo překvápko, tak vás radši nevybízím! :)

A to je asi zatím všechno. Už se to trochu rýsuje, co říkáte? :)


10 comments:

  1. Juchu tesime sa vsetci :) a napad urobit to v lese je proste top! 100%

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkujeme, Miho. Těšíme se, že toho budeš součástí :). Měj se hezky, Terez.

      Delete
  2. Terezko, já se tak tetelím... mám radost ze všeho co píšeš ... a moc se těším na LOVE (5) ... vytváříme dokonalost z podmínek, které jsou ... bezva ! .... tak se mějte oba fajn .... tra la la ... ♫☼♪♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jé, Jarko, děkuju za tak milý komentář :). Jsem ráda, že se těšíš i ty, moc! :) Měj se krásně, Tereza.

      Delete
  3. Plumlovský zámek je dechberoucí prostě. Na živo ještě víc a já vždy koukám s otevřenou pusou, vždy mě překvapí! :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Jani, jé, ty znáš plumlovský zámek? To je super :) A souhlasím, prostě má "něco", co se nedá nijak vysvětlit :). Měj se krásně, Terez.

      Delete
  4. Skvělá volba, neotřelé, ale přesto dechberoucí místo:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anetko, díky :). Jsem si jistá, že ty to tam taky dobře znáš :). Měj se krásně, Terez.

      Delete
  5. Terezko,

    místo vypadá kouzelně a naprosto s Tebou souhlasím s důvody, proč jste ho vybrali.
    Držím palce s přípravami ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj Klári, děkuju moc! :) Věřím, že to bude paráda, že z toho my všichni uděláme parádu :). Měj se krásně a díky, ještě jednou :). Terez

      Delete